Vier Beauty & Wellness bij Hair-Spa

Onze salon aan de Van Tuyllstraat is al een jaar open en dit bewogen jaar vieren wij graag met u. Boek uw afspraak tijdens onze Beauty & Wellness dagen op 8 of 9 april en geniet van een glaasje prosecco bij ontvangst, een lekker hapje en een fantastische goodiebag met leuke producten en kortingsbonnen, en meer…

Afspraak maken

 

Naast deze traktaties is er op deze dagen nog meer te doen bij Hair-Spa:

 

 

 

 

 

 

 

MAAK KENNIS MET
The Womens Health Club

Ze verteld over hun totaalconcept voor sporten, voeding en leefstijl. Op haar site leest u meer over de verschillende onderwerpen die zij zal behandelen gedurende de vrijdag én zaterdag.

Meer info

MARISOL ONTSPANT U MET EEN
Stoelmassage van Massage Vitaal

U heeft haar misschien tijdens ons Wellness Weekend al bij ons gezien, en in dat geval weet u het al: een massage kan wonderen verrichten.

Neem contact op met Hair-Spa om uw gratis kennismakingsmassage op 8 of 9 april te boeken. Liever een langere massage? Vraag naar de mogelijkheden.

Meer info

 

 

 

 

 

 

 

IN DE PHOTOBOOTH VAN
WIJ fotografie

kunt u uw nieuwe coupe vastleggen. Als aandenken neemt u natuurlijk de foto’s mee naar huis.

Meer info

Interesse in een professionele profielfoto? Hou uw mail in de gaten: binnenkort bieden Hair-Spa en WIJ fotografie een fotoshoot aan met visagie en styling door onze eigen stylist: Monique.

 

 

 

 

 

 

 

HAIR-SPA TRAKTEERT
Win leuke prijzen!

Bij bestedingen van elke €10 op 8 en 9 april ontvangt u een lot voor deelname aan de loterij met op vrijdag én op zaterdag 5 uitgebreide Hair-Spa cadeaupakketten.

Doe uw naam in de ton bij The Womens Health Club en maak kans op een sportsweater, 3 maanden gratis sporten bij The Womens Health Club óf een gepersonaliseerd voedingsconsult.

 

BLIJF OP DE HOOGTE
Altijd op de hoogte van leuke acties

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en ander leuk nieuws? Schrijf u dan hier in de voor de nieuwsbrief.

Aanmelden